O nama

Farmaceutska kompanija “Ivančić i sinovi”, osnovana je 1991. godine kao preduzeće za proizvodnju i promet farmaceutskih preparata.

Proizvodni pogon „Ivančić i sinovi" se nalazi u Starim Banovcima, a sagrađen je u skladu sa standardima savremene farmaceutske industrije.

Stručno osoblje, dobra opremljenost i visokokvalitetne sirovine svetskih proizvođača (BASF, MERCK, ROCHE, ROSELL), garancija su vrhunskog kvaliteta naših proizvoda. Danas je ime “Ivančić i sinovi” prepoznatljivi sinonim za farmaceutsku kuću kojoj veruju poslovni partneri, stručna javnost, a pre svega-potrošači. Jer, u centru svih aktivnosti firme „Ivančić i sinovi“je upravo korisnik proizvoda, a osnovni cilj- potpuno zadovoljenje njegovih potreba. Da zdravlje bude trajanje.

Ivančić i sinovi

Proizvodni program„Ivančić i sinovi“ čini 22 preparata,dostupana potrošačima preko  apoteka širom Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kazahstana, Makedonije i Ukrajine.Osim sopstvene proizvodnje uspešno se bavimo uvozom i distribucijom inostranih farmaceutskih kompanija : TRB Chemedic-a, Oystershell, Sopharma , OM Pharma

Vodeći smo proizvođač probiotiskih preparata-Probiotic, Probiotic Forte i ProbioKid immuno, koje radimo u saradnji sa instituom Rosell Lallemand. Probiotic je već 7 godina najprodavaniji probiotski preparat  (1,2 mil,kutija godišnje), namenjen regulaciji crevne mikroflore, koji je zbog svog kvaliteta i efikasnog delovanja, postao obavezan deo svake kućne i putne apoteke.

Kompanija "Ivančić i sinovi" sa svojim strateškim partnerom "Sopharma" iz Bugarske, gradi novu fabriku, čime će proširiti postojeće kapacitete primarnog i sekundarnog pakovanja, izgradi novu kontrolnu laboratoriju, skladišne, prateće i administrativne prostore.

Nominalni godišnji kapacitet fabrike čvrstih farmaceutskih proizvoda, po završetku prve faze, iznosiće približno 40 milona kesica, 22 miliona blistera i 50.000 višedoznih pakovanja prahova ili granula. Izraženo u finalnim proizvodima, nominalni godišnji kapacitet će iznositi 12 miliona pakovanja tableta i kapsula i 10 miliona pakovanja kesica. Početak rada proširenih proizvodnih kapaciteta je planiran za septembar 2011.god.

O probioticima

Indikacije

Pronađite brzo odgovarajući
proizvod prema indikaciji:

Ivančić i sinovi na Facebook-u